fbpx

BALMAIN HAIR drėkinamasis priežiūros rinkinys / Moisturizing Care Set

119.95

Turime

Drėkinamasis priežiūros rinkinys idealiai tinka norint išlaikyti drėgmę jūsų plaukuose. Šį rinkinį sudaro drėkinantis šampūnas, kondicionierius ir kaukė, kurie padeda papildyti drėgmę, padidinti minkštumą ir pagerinti bendrą plaukų sveikatą. Jame taip pat yra galvos odos masažo įrankis, skatinantis sveiką plaukų augimą ir atsipalaidavimą.
– Galvos odos masažuoklis
– Trys pilno dydžio drėkinantys produktai
– Maitina sausus ir pažeistus plaukus

Drėkinantis šampūnas
Drėkinantis šampūnas švelniai valo galvos odą ir plaukus, suteikdamas papildomos drėgmės. Sudėtyje yra UV filtrų, kurie apsaugo plaukus nuo UV spindulių ir pagerina spalvos išlaikymą. Aktyvus ingredientas provitaminas B5 padeda subalansuoti plaukų drėgmės lygį ir palaiko plaukų elastingumą bei lankstumą. Padeda nuraminti sudirgusią ir jautrią galvos odą, minkština plaukus ir suteikia blizgesio. Papildomas B grupės vitaminų kiekis tankina plaukus ir skatina jų augimą.

Drėkinanti atkuriamoji kaukė
Sukurta plaukams, kuriems reikia papildomo maitinimo. Atkuria sausus, lūžinėjančius ir per daug pažeistus plaukus. Plaukai tampa prabangiai blizgantys ir švelnūs nuo šaknų iki galiukų. Argano aliejus greitai įsigeria į plaukus ir suteikia plaukams sodrios drėgmės neapsunkindamas jų. Apsaugo plaukus ir sumažina šiaušimąsi. Provitaminas B5 pagerina drėgmės sulaikymą, plaukų elastingumą ir lankstumą. Subalansuoja plaukų drėgmės lygį ir ramina sudirgusią ir jautrią galvos odą. Palengvina plaukų formavimą ir išlygina lūžinėjančius plaukų galiukus. Naudojant kas savaitę, plaukai tampa sveikesni, skatinamas jų augimas.

Drėkinantis kondicionierius
Šis lengvas kondicionierius praturtintas grynu organišku argano aliejumi, kad plaukai būtų lygūs. Argania Spinosa branduolių aliejus, geriau žinomas kaip argano aliejus, kilęs iš Maroko ir išgaunamas iš argano medžio vaisių. Greitai susigeria, suteikia blizgesio ir apsaugo pažeistus plaukus. Kreminė formulė maitina plaukų sruogas ir neapsunkina jų. Dėl to plaukai tampa minkšti, lengvai valdomi, todėl juos galima lengvai iššukuoti, išvengiant lūžinėjimo. Praturtintas provitaminu B5, siekiant pagerinti drėgmės sulaikymą ir plaukų elastingumą, jis minkština plaukus ir sukuria nuostabų blizgesį. Suteikia plaukams didžiausią vitaminų impulsą, kuris skatina plaukų augimą.