fbpx

BALMAIN HAIR limituoto leidimo belaidis plaukų tiesintuvas / Limited Edition Cordless Straightener SS24

349.95

Turime

Balmain Hair 50 metų jubiliejaus proga garsusis Balmain Hair belaidis plaukų tiesintuvas grįžo su atnaujintu dizainu limituoto leidimo rinkinyje. Šis rinkinys – tai patogus ir efektyvus pasirinkimas, norint išgauti salono lygio plaukų stilių, tuo pačiu išlaikant plaukus sveikus.
Riboto leidimo belaidis tiesintuvas yra įkvėptas mūsų paveldo, pasižymi aukso spalvos gėlių dizainu, kuris atkartoja mūsų firminio kvapo natas. Šis universalus įrankis siūlo greitą ir lengvą tiesinimą, taip pat galimybę sukurti garbanas ir bangas. Tiesintuvas įkaista iki 200°C, turi pažangią titano plaukiojančių plokštelių technologiją, užtikrinančią lengvą slydimą per plaukus ir nuoseklų, tolygų šilumos pasiskirstymą. Dėl to plaukai tampa lygūs, blizgūs ir sveiki.

Plaukams nuo karščio apsaugoti ir sustiprinti jų blizgesį, rinkinyje rasite nemokamą terminės apsaugos purškiklį, garantuojantį profesionalius rezultatus, kad ir kur besiruoštumėte. Ši lengva, neapsunkinati formulė apsaugo plaukus nuo karštų formavimo prietaisų sukeliamos žalos (iki 220°C), užkertant kelią galiukų skilinėjimui ir drėgmės praradimui, suteikia blizgesio.